650 g. tavuk filetosu
30 g. un
bir limon suyu
30 g. margarin
1 yumurta sarısı
1 çorba kaşığı Vegeta
1,5 litre su
1 demet maydanoz
Tavuk etini yıkayın ve kuşbaşı doğrayın. Kaynar suya koyup, Vegeta ilave
ederek, 15 dakika pişirin. Bu arada küçük bir kapta; yumurta sarısı,
un ve limon suyunu çırparak, bu karışımı, topak oluşmaması için yavaşça ve devamlı
karıştırarak çorbaya dökün. Sonunda margarini ekleyip 10 dakika
hafif ateşte kaynatın. Çorbayı doğranmış maydanoz ile süsleyin.
Tavsiyemiz: Bu çorbayı arzu ettiğiniz başka etlerle de yapabilirsiniz.
Hazırlama süresi: 35 dakika
Zorluk derecesi: Kolay
2 Mayıs 2010 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder