Vegeta'nın diğer çeşnilerden bazı farklılıkları... -50 yıllık deneyim ve kalite. -Dünya'da 40 ayrı ülkede üst seviyede marka bilinirliliği. -Düşük tuz oranı.
Güncel bilgiler için web sitemizi ziyaret ediniz... www.vegeta.com.tr
Vegeta; dünya mutfaklarında 40 yıldır kullanılan, herkesin ağız tadına uygun lezzette kurutulmuş sebze ve baharatların mükemmel karışımından elde edilmiş bir çeşnidir. Vegeta'yı; çorbalar, güveç, et yemekleri, ızgaralar, salatalar, muhtelif soslar, pilav, makarna, balık çeşitlerinde, pişme esnasında, yemekler haşlanırken, marine ederken, lezzet arttırmak için kullanabilirsiniz. Tencere yemeklerinde Vegeta'nın vitamin değerlerini korumak için, ocaktan alınmadan 3-5 dakika önce katılmasını öneriyoruz. İsteğe bağlı olarak ayrıca tuz da kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder